Logo - Klikk for å komme til førstesiden
Hovedside
KVALITETSKLUBB
Politiattest
HESSA IL , STYRET
Hessa webkamera
Anleggskomite
Reservasjoner møterom klubbhus
Fair Play
Hessa IL`s historie
Hessa Stadion
Utleie klubbhus
Link til våre aldersbestemte lag fotball
FOTBALLGRUPPEN
VOLLEYBALLGRUPPEN
HESSA CUP 2018
 Overnattingslag
 HC på Facebook
 Baner og kart
 Regler
 Om Hessa Cup
Økonomi/sponsorkomite
Linker

Om Hessa Cup

Hessa idrettslag har arrangert Hessa Cup uten opphold hvert år siden 1980, og dette er vi stolte av. Cupen er kjent for å ha en høy sportslig og sosial kvalitet, noe som gjør at svært mange lag ønsker å delta. I de siste årene har vi hatt et snitt på ca 250 deltakende lag i turneringen. Dette gjør Hessa Cup til en av landets største utendørs fotballturneringer for aldersbestemte klasser.

For klassene i Knøttefestivalen har vi satt av en egen helg der våre yngste fotballspillere får måle krefter. Alle lag får spille tre kamper hver, og alle deltakere får lik premiering. For de eldste har Hessa Cup 7'er fotball i alle klasser, i tillegg til noen klasser med 11'er fotball. 9'er fotball for småjente- og smågutteklassene. Lange spilletider er med på å gi turneringen et sportslig fortrinn. I lilleklassene er det ikke sluttspill. Dette kompenseres med at lilleklassene får en kampgaranti på minimum fire kamper.

Vi oppfordrer lag som ønsker å delta under årets Hessa Cup om å være tidlig ute med påmeldingen. På den måten øker sjansen for at ditt lag får være med. Vi registrerer lagene i den rekkefølgen som påmeldingen foreligger og når lagsavgiften er innbetalt. Lag som ønsker overnatting på en av våre skoler må ved påmelding bestille A-kort. Her er det spesielt viktig å være tidlig ute da vi har begrenset kapasitet på overnatting.

Vi ønsker velkommen til Hessa Cup 2018!
Kontaktinfo Hessa Cup: hessacup@sifhessa.no


Tips en venn om denne siden Legg til i samleutskrift Skriv ut siden i utskriftsvennlig format
 
Oppslagstavle
Fotballutvalget
Nyheter lag fotball
Volleyballutvalget
Hessa IL - Postboks 2012 - 6028 ÅLESUND - Norge
Tlf: - Fax: - Epost: